Seguim les obres per adequar els interiors a La Rectoria de Sant Aniol gràcies a una subvenció de la Diputació de Girona

L’actuació ha estat promoguda pels Amics de Sant Aniol i s’ha executat gràcies al finançament de la Diputació de Girona

Les obres han consistit en l’adequació de la cuina de la Rectoria

La Rectoria de Sant Aniol forma part d’un dels conjunts històrics més emblemàtics i representatius de l’espai natural protegit de l’Alta Garrotxa, tant per la seva rellevància patrimonial com pel seu interès des del punt de vista de l’ordenació de l’ús públic.

Des de 2013, el Consorci i els Amics de Sant Aniol han obtingut finançament per a la realització de les diferents fases de rehabilitació i consolidació de l’edifici, gràcies a subvencions de la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.

Aquesta tardor, la Diputació de Girona ha concedit un ajut extraordinari al Consorci de l’Alta Garrotxa que ascendeix a 25.000,00€ i que permet finançar més del 90% del cost d’aquesta fase de la rehabilitació de l’edifici.

Les obres, que finalitzaran aquesta primera quinzena de desembre, permetran adequar la cuina de la Rectoria.

Després de diverses fases concentrades en la consolidació de l’edifici, aquestes darreres intervencions serviran per recuperar la funcionalitat dels espais interiors, actuacions amb la finalitat de permetre recuperar-ne la seva utilitat pública.

Skip to content