Participem en les jornades de sensibilització i formació sobre la importància d’incorporar una mirada inclusiva als espais naturals

Dijous 8 de juny, de 17h a 20h a l’Ajuntament de Sant Pau de Segúries, es realitzarà una jornada per conèixer i aprendre eines per incorporar la mirada inclusiva als espais naturals i facilitar-ne l’accés a persones amb discapacitats auditives i/o visuals.

La jornada està dirigida a personal tècnic dels parcs naturals, i a les entitats que hi col·laboren amb l’organització d’activitats o accions de voluntariat.

La sessió es divideix en tres parts:

Sensibilització

L’ activitat s’iniciarà amb dinàmiques per a sensibilitzar i conscienciar, sobre les enormes barreres que molts dels visitants amb discapacitats auditives i/o visuals pateixen per accedir als espais naturals i/o a la seva informació.

Autoavaluació

Es convidarà a tots els participants a avaluar els seus espais i els seus serveis des d’una mirada inclusiva i accessible. D’aquesta manera podran tenir un punt de partida més clarificador pel que fa a possibles millores de cara a acollir persones amb discapacitats visuals i/o auditives.

Eines per millorar

Finalitzarem l’activitat amb la divulgació de recursos, eines i recomanacions per tal de millorar l’accessibilitat d’aquests espais naturals.

Podeu inscriure-us amb aquest enllaç: tuit.cat/wElAl

Aquesta jornada és organitzada per SEO/BirdLife, compta amb el suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, i amb la col·laboració del Consorci de l’Alta Garrotxa.

Skip to content