Nova campanya de sensibilització per posar en valor els espais naturals protegits de Catalunya i les mesures de gestió d’ús públic que s’estan posant en marxa

Imatge de la campanya ‘Equilibri natural’.
Autor: Gencat

A tothom agrada pujar al cim d’una muntanya, capbussar-se al mar o apreciar unes vistes en silenci. Per continuar vivint aquests moments, és feina de tots protegir els espais naturals de Catalunya.

Aquesta és la nova campanya de sensibilització per posar en valor els espais naturals protegits i les mesures de gestió d’ús públic que s’estan posant en marxa.

Impulsada pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, es duu a terme amb la col·laboració de l’Agència de Turisme de Catalunya, el Cos d’Agents Rurals, Ferrocarrils de la Generalitat, la Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona, la Diputació de Tarragona i la Diputació de Lleida., porta per lema “Equilibri natural” i vol informar sobre el valor dels espais naturals i fomentar-ne la conservació.

Per això, s’ha habilitat la web www.espaisnaturals.cat, on l’usuari pot trobar recomanacions a l’hora de visitar els espais naturals de Catalunya i informació pràctica per planificar la seva estada.

Hi trobareu tota la informació necessària per conèixer i gaudir de l’Espai Natural Protegit de l’Alta Garrotxa. També hi trobareu informació específica sobre la normativa, les activitats de lleure regulades o com fer reserves d’aparcament enfocada als dos espais que concentren la majoria de visitants, com son la Reserva Natural Parcial de la Muga i La Vall de Sadernes-Sant Aniol.

Recordeu que els espais naturals són indrets únics i fràgils, visitem-los sense deixar-hi rastre.

Skip to content