Neix Visites amb Valors, el programa d’activitats ecoturístiques de la Garrotxa

Visites amb valors és un nou programa d’activitats ecoturístiques anual, a través de les quals els habitants de la Garrotxa i els seus visitants podran conèixer els valors singulars de la Garrotxa com per exemple els volcans, el silenci, la flora, la fauna, el paisatge, així com la seva història, l’arquitectura i els productes locals.

Les dotze activitats del programa, una per cada mes de l’any, estan relacionades amb conegudes efemèrides ambientals, de conservació o del turisme amb l’objectiu que el públic més sensibilitzat en l’ecoturisme gaudeixi d’una oferta d’activitats a la comarca. La iniciativa ha estat impulsada pel grup de treball de la Carta Europea de Turisme sostenible (CETS), que vol fomentar l’ecoturisme a la Garrotxa a través de la comprensió, interpretació i consciència de la natura, la cultura, la història i el paisatge de la comarca, en especial als espais protegits a través d’activitats guiades. Per aquest motiu, les activitats proposades les oferiran empreses acreditades amb la Carta Europea de Turisme Sostenible, que  compten amb un clar compromís de treball per la protecció i la conservació del territori.

Participant en aquestes activitats, tant la població local com els visitants gaudiran d’una experiència única que els permetrà conèixer, observar, recórrer, interpretar i aprendre sobre la natura, la cultura i la població local del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i de l’Espai Natural Protegit de l’Alta Garrotxa, entre altres indrets. A més a més, contribuiran al desenvolupament local i la conservació dels espais protegits.

‘Visites amb valors’ va dirigit al públic local i al mercat català. Està pensat per a grups reduïts i, per disposar d’una major promoció i atracció, totes les activitats tindran un preu especial de 10 € per persona.

Aquesta actuació ha estat impulsada en el marc de l’estratègia de la Carta Europea de Turisme Sostenible a la Garrotxa (CETS), eina de treball creada per la Federació EUROPARC, per una gestió responsable, sostenible i de qualitat del turisme.

Els detalls de les activitats proposades a ‘Visites amb valors’ i la informació fer-ne la reserva de cadascuna d’elles, es pot trobar aquí.

Skip to content