La Diputació de Girona i el Consorci engeguen una campanya de comunicació a l’entorn de la Reserva Natural Parcial de la Muga

Des de la Diputació de Girona s’ha finançat una campanya de comunicació per fomentar la sensibilització del visitant a l’entorn de la Reserva Natural Parcial de la Muga.

En el marc d’aquesta campanya, s’han ordenat dos itineraris autoguiats, un al terme d’Albanyà i un altre al terme de Sant Llorenç de la Muga.

Aquests itineraris pretenen ordenar els fluxos de visitants existents a l’entorn de la Reserva, posant en valor determinats punts d’interès i fomentant una visita informada i conscient en aquest espai natural de protecció especial.

En els dos casos es destaquen elements del paisatge, tant d’interès natural com d’interès cultural, posant en relleu els trets característics.

En els següents enllaços podeu trobar la descripció dels itineraris i els tracks corresponents:

La Muga i la Torre dels Moros, a Sant Llorenç de la Muga

La Muga, el Bertran i el Serrat, a Albanyà

Complementàriament, dins d’aquesta campanya de comunicació, i en el traçat dels itineraris, properament s’instal·larà cartelleria per informar dels serveis que els ecosistemes associats a la xarxa fluvial presten a la societat i la importància transversal que tenen aquests hàbitats en el seu conjunt per als éssers humans.-

Skip to content