Seguim treballant amb la Taula de voluntariat ambiental del Pirineu

Durant el 2022 es va constituir la Taula de Voluntariat Ambiental del Pirineu Oriental, un espai de participació i coordinació de les entitats que realitzen accions de voluntariat en els espais naturals d’aquest sector dels Pirineus.

Durant les properes setmanes, i en motiu del Dia Internacional del Voluntariat, que se celebra el dia 5 de desembre, les entitats de la Taula han preparat una sèrie d’accions de voluntariat arreu del territori.

En el cas de l’Espai Natural Protegit de l’Alta Garrotxa, Creu Roja Garrotxa ha tornat a prendre la iniciativa i ha preparat de nou una acció de voluntariat a l’eix central de l’espai: “Cuidem la riera de Sant Aniol”.

Durant aquesta acció, des del Consorci es farà una xerrada prèvia sobre la importància d’ordenar l’ús públic en els espais naturals protegits i com podem entre tots tenir-ne cura. Posteriorment, amb els voluntaris es farà una campanya de neteja de tot el camí fins a l’ermita de Sant Aniol.

Aquestes accions són importants per dinar visibilitat a la gran tasca del voluntariat al nostre país i el paper clau que poden tenir les entitats en la sensibilització i la cura del territori.

Un cop més us animem a participar!

Skip to content