Incidències d’ordre públic a Sadernes durant el darrer cap de setmana

Es tornen a detectar vehicles estacionats fora de les zones habilitades, un cop l’aforament de l’aparcament queda complet

S’han detectat incidències i fins i tot actes vandàlics i furts a vehicles

Aquests últims dies a l’Espai Natural Protegit de l’Alta Garrotxa hi ha hagut un increment de visitants que han desenvolupat una sèrie de males pràctiques que han causat una sèrie d’incidents que afecten l’espai.

Entre aquests incidents hi destaca l’estacionament de vehicles fora dels aparcaments habilitats al llarg de la pista de Sadernes, un cop ocupades la totalitat de places disponibles. Aquesta situació ha comportat l’estacionament de vehicles al llarg de la pista, provocant una situació de risc, ja que obstaculitzaven l’eventual pas dels serveis d’emergències.

Aquest és un fet que pot tenir greus conseqüències,  tant per visitants com per veïns de la zona.

Demanem si us plau que sigueu curosos i respecteu les zones habilitades d’aparcament per garantir l’ordre a la zona.

Per altra banda, darrerament s’han donat una sèrie de robatoris als vehicles que estaven aparcats a la zona. Des del Consorci de l’Alta Garrotxa lamentem els fets i volem compartir amb vosaltres una sèrie d’indicacions per intentar disminuir els furts esmentats.

  1. El primer de tots i el més evident és assegurar-se que el vehicle estigui ben tancat.
  • No deixeu objectes a la vista.
  • No obrir portes davant de ningú que pugui observar què hi ha a l’interior del vehicle.

Recordeu també que interposar la denúncia corresponent seguretat als Mossos d’Esquadra ens permet millorar la gestió de l’espai i la implantació de mesures preventives.  Si no sou afectats però heu detectat alguna conducta estranya us preguem ho comuniqueu també als cossos de seguretat perquè valorin la necessitat de realitzar alguna intervenció.

D’aquesta forma, entre tots podrem mantenir l’ordre públic a l’Alta Garrotxa.

Skip to content