Fem una millora dels aparcaments de Beget gràcies a un ajut de la Diputació de Girona

El poble de Beget (TM de Camprondon) i el nucli de Sadernes (TM de Sales de Llierca) son dos dels sectors que reben més visitants de tot l’Espai Natural Protegit de l’Alta Garrotxa. A més, aquests dos indrets funcionen com a punt de rebuda i estacionament de vehicles.

Arrel de les incidències que s’hi ha produït durant els darrers anys, s’ha detectat que les infraestructures presents en ambdós indrets no son capaces de donar una correcta acollida al gran nombre de visitants que accedeixen a l’ENP. És per aquest motiu que es va treballar conjuntament amb els ajuntaments i la Diputació per tal d’aplicar-hi actuacions de millora.

Aquestes actuacions, que han estat pactades amb els consistoris implicats, consistiran en l’adequació dels aparcaments de les feixes de Beget i la millora de l’accessibilitat al nucli de Sadernes. En ambdós casos s’han considerat actuacions prioritàries per tal de garantir la correcta acollida del visitant mitjançant un mínim d’infraestructures que permetin garantir l’ordre públic en aquests dos sectors tan massificats.

Aquestes actuacions s’executaran gràcies al finançament de la Diputació de Girona, mitjançant una subvenció per realitzar millores vinculades a l’ordenació de l’ús públic a l’Alta Garrotxa.

Skip to content