Es duen a terme obres interiors a La Rectoria de Sant Aniol gràcies a una subvenció de la Diputació de Girona

L’actuació ha estat promoguda pels Amics de Sant Aniol i s’ha executat gràcies al finançament de la Diputació de Girona

Les obres han consistit en la instal·lació dels sistemes d’aigua calenta i les obres de fusteria interior

La Rectoria de Sant Aniol forma part d’un dels conjunts històrics més emblemàtics i representatius de l’espai natural protegit de l’Alta Garrotxa, tant per la seva rellevància patrimonial com pel seu interès des del punt de vista de l’ordenació de l’ús públic.

Des de 2013, el Consorci i els Amics de Sant Aniol han obtingut finançament per a la realització de les diferents fases de rehabilitació i consolidació de l’edifici, gràcies a subvencions de la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.

Aquesta primavera, la Diputació de Girona va concedir un ajut extraordinari al Consorci de l’Alta Garrotxa que ascendeix a 25.000,00€ (que cobreix gran part dels 27.844,54€ que ha costat el projecte) per tal de donar continuïtat a les obres d’adequació de l’edifici.

Les obres, que han finalitzat a finals de novembre, han consistit en la col·locació de la fusteria interior i la instal·lació dels sistemes d’aigua calenta sanitària.

Després de diverses fases concentrades en la consolidació de l’edifici, aquestes darreres intervencions serviran per recuperar la funcionalitat dels espais interiors, actuacions amb la finalitat de permetre recuperar-ne la seva utilitat pública.

Skip to content