Curs de Bon coneixedor de la Garrotxa

La Fundació d’Estudis Superiors d’Olot, en col·laboració amb el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, el Consorci de l’Alta Garrotxa, Turisme garrotxa i EUROPARC – Turisme Sostenible en espais protegits, imparteix l’edició 2024 del ‘Curs de Bon coneixedor de la Garrotxa’.

El curs s’impartirà al llarg de diferents sessions teòrico-pràctiques entre el 12 de setembre i el 15 d’octubre i anirà a càrrec de diferents professors. Els objectius del curs son Adquirir coneixement de gestió del territori, diferenciar els Ambients Naturals de la Garrotxa i conèixer la Geografia, Població, Història i Cultura de la Garrotxa.

Aquesta formació està orientada a professionals interessats en el turisme, essent essencial per tenir un bon coneixement de la comarca i els seus espais naturals amb gestió activa, i per tant, per poder desenvolupar activitats de visita i descoberta amb grups turístics, escolars i de lleure en el seu àmbit.

Per acreditar-se com a “Bon coneixedor de la Garrotxa” cal haver fet aquesta formació i superar una prova.  Aquest requisit és imprescindible per a realitzar activitats informatives i educatives promogudes  pel Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i l’Espai Natural Protegit de l’Alta Garrotxa i  poder portar grups organitzats a l’Espai Museístic del volcà del Croscat.

La data límit d’inscripció és el proper 5 de setembre de 2024.

Més informació i inscripcions a:

https://parcsnaturals.gencat.cat/ca/detalls/Activitat_Agenda/20240912-bon-coneixedor

Fundació d’Estudis Superiors d’Olot – fes@olot.cat

Skip to content