El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, el Consorci de l’Alta Garrotxa i la Creu Roja Garrotxa organitzem una jornada formativa amb cadira Joëlette

El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, en col·laboració amb el Consorci de l’Alta Garrotxa i la Creu Roja Garrotxa organitzem una jornada formativa amb cadira Joëlette.

La formació es realitzarà al volcà Croscat, el punt de partida serà els aparcaments de Santa Margarida,  el dijous 30 de maig, de 9 a 13h.

L’objectiu és conèixer l’ús de la cadira Joëlette en itineraris recomanats i fomentar el voluntariat a l’accessibilitat al medi natural. Hi haurà una primera part teòrica on s’explicaran les característiques tècniques de la cadira, el seu  maneig i ús i posteriorment, es procedirà a la part pràctica de la cadira on els guies ens ajudaran a interpretar l’itinerari 15 del Parc Natural (Volcà del Croscat).

Aquesta formació anirà a càrrec de Jordi Nonell i Laura Fernández, educadors ambientals de Tosca i guies del Parc Natural.

Més informació i inscripcions a: https://parcsnaturals.gencat.cat/garrotxa (pnzvg@gencat.cat)

Skip to content