Continuem les obres a la Rectoria de Sant Aniol gràcies a una subvenció de la Diputació de Girona

Obres a la Rectoria de Sant Aniol

L’actuació s’ha executat gràcies al finançament de la Diputació de Girona i en col·laboració amb els Amics de Sant Aniol

Les obres han consistit en la construcció de la nova coberta dels edificis annexos a la Rectoria

La Rectoria de Sant Aniol forma part d’un dels conjunts històrics més emblemàtics i representatius de l’espai natural protegit de l’Alta Garrotxa, tant per la seva rellevància patrimonial com pel seu interès des del punt de vista de l’ordenació de l’ús públic.

Des de 2013, el Consorci i els Amics de Sant Aniol han obtingut finançament per a la realització de les diferents fases de consolidació de l’edifici, gràcies a subvencions de la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.

Aquesta tardor, la Diputació de Girona ha concedit un ajut extraordinari al Consorci de l’Alta Garrotxa que ascendeix a 25.000,00€ per tal de donar continuïtat a les obres d’adequació de l’edifici.

Les obres s’han desenvolupat durant aquesta mateixa tardor, i han consistit principalment en la reconstrucció d’un forjat, en la recuperació del porxo exterior, així com en la col·locació de les noves fusteries a la Rectoria.

A partir d’ara les obres s’hauran de centrar en recuperar la funcionalitat dels espais interiors, actuacions amb la finalitat de permetre recuperar-ne la seva utilitat pública.

Ves al contingut