Celebració de l’Aplec de Sant Aniol d’Aguja el pròxim dia 5 de juny

El diumenge de Pasqua Granada, que tindrà lloc el proper 5 de juny, se celebra a l’ermita de Sant Aniol d’Aguja l’anomenat Aplec dels francesos, que agermana catalans vinguts del Vallespir i de la Garrotxa i altres indrets del país.

L’Aplec de Sant Aniol és un dels aplecs més emblemàtics de les comarques gironines, esdevenint un dels actes tradicionals més rellevants de l’espai natural protegit de l’Alta Garrotxa. Tant és així, que l’Aplec figura al Pla de protecció del medi natural i del paisatge de l’Alta Garrotxa, com a Activitat col·lectiva cultural i tradicional de l’espai, dotant la celebració d’un un caràcter diferencial respecte a altres activitats i contribuint al seu arrelament a l’espai.

Donat el seu caràcter popular, es preveu una gran afluència de visitants, la majoria dels quals accedeixen a través del nucli de Sadernes. Així doncs, en cas que vulgueu assistir a l’Aplec, us recordem que com és habitual en el sector, serà necessària una reserva prèvia per garantir el funcionament del servei d’acollida per accedir a la vall i disposar d’una plaça de pàrquing a l’aparcament de Sadernes.

Aquesta reserva es por realitzar a través de la pàgina web del Consorci i us emplacem a que la feu amb la màxima antelació per facilitar el gaudi de la diada.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Ves al contingut