Noves jornades del Fem Garrotxa per a presentar els resultats per a la creació del Pla Estratègic de la Garrotxa 2020-2030

Més de 6.500 persones van participar en el procés participatiu

La pròxima sessió es celebrarà el 26 de novembre

Fem Garrotxa és el nom que s’ha donat al Procés Participatiu per a la creació del PLA ESTRATÈGIC DE LA GARROTXA 2020-2030. Un veritable procés participatiu que  permetrà avançar en la definició d’una planificació estratègica cap a una Garrotxa resilient i definirà les bases per a la millora de la governança de la comarca ens els propers anys i assegurarà que les decisions estratègiques i polítiques públiques siguin participades i consensuades.

El procés participatiu va comptar amb una participació de més de 6.500 persones  i ara ha arribat el moment de descobrir què hi diu la Garrotxa en relació al seu present i futur.

El Fem Garrotxa torna per presentar els resultats, les pròximes jornades que es portaran a terme seran les següents:

📍 26 novembre Jornada de Revisió del Pla Estratègic de la Garrotxa 20-30. A la Sala Torín d’Olot de 18h a 20h. Una jornada oberta a totes les persones i que té com a objectiu fer una última revisió del contingut del Pla.

📍 3 desembre Jornada Tècnica. Al Centre Sociocultural de Sant Joan Les Fonts de 9h30 a 12h30. Una jornada dedicada a les persones tècniques de la comarca.

📍 26 gener Jornada de Retorn del nou Pla Estratègic de la Garrotxa 20-30. A la Sala Torín d’Olot de 18h a 20h. Una jornada oberta a totes les persones on es farà la presentació del nou Pla.

Per a assistir-hi, cal que feu la vostra inscripció a www.femgarrotxa.cat/inscripcions

Skip to content