La xerrada sobre la Prehistòria a l’Alta Garrotxa va tenir un gran èxit de públic

  • L’acte va tenir lloc el passat dissabte a Sadernes
  • La trobada l’organitza l’entitat AECT del País d’Art i d’Història Transfronterer de les Valls Catalanes

El passat dissabte 23 d’octubre a les 11:00h va tenir lloc a la Rectoria de Sadernes, la jornada ‘Matí arqueològic a Sadernes: La mirada experta’.

L’acte es va centrar en la conferència ‘La vida durant la Prehistòria a l’Alta Garrotxa’, a càrrec de Maria Saña, arqueòloga prehistoriadora a la universitat Autònoma de Barcelona, que d’una manera propera i divulgativa va fer-se amb l’atenció del públic.  

Com ja us vam comentar, en aquest sessió es va fer un repàs del patrimoni arqueològic documentat i inventariat de l’Alta Garrotxa, poc conegut pel públic general, però prou ric per poder reconstruir les successions d’ocupació prehistòriques a l’espai natural protegit de l’Alta Garrotxa.

La jornada va comptar amb un gran èxit de públic, exhaurint-se totes les entrades i emplenant com feia temps, la sala d’actes de la seu del Consorci de l’Alta Garrotxa.

Pel que fa a l’entitat organitzadora, l’Agrupament Europeu de Cooperació Territorial (AECT) del País d’Art i d’Història Transfronterer de les Valls Catalanes, i de la qual forma part el Consorci, ha permès articular la tasca  de  cooperació territorial entre les valls a banda i banda dels Pirineus, a través de la prehistòria del nostre territori.  

Skip to content