El Consorci i la Universitat de Girona coordinen el taller d’aprenentatge que ha tingut lloc a l’Alta Garrotxa, en el marc del Màster Universitari de Gestió d’Àrees de Muntanya

El taller d’aprenentatge va tenir lloc durant la setmana de l’11 al 15 de novembre

Durant la visita els estudiants han conegut de primera mà diverses experiències de muntanya mitjana de la mà dels agents locals de l’espai

Durant la setmana de l’11 al 15 de novembre ha tingut lloc a l’EIN de l’Alta Garrotxa, un dels tallers d’aprenentatge del Màster Universitari de Gestió d’Àrees de Muntanya.

Aquest màster, coordinat per la Universitat de Lleida, s’ofereix de forma conjunta amb altres universitat de Catalunya, entre elles la Universitat de Girona. El seu principal objectiu és la formació de professionals que hauran de desenvolupar la seva activitat en àrees de muntanya i, d’acord amb la UdG, s’ha seleccionat l’espai de l’Alta Garrotxa per a la realització d’un dels 3 tallers d’aprenentatge que inclou. 

Aquest taller s’ha realitzat per part del Consorci i la UdG, organitzant visites in-situ per conèixer de primera mà diverses experiències vinculades a la gestió realitzada per organismes públics, així com a l’activitat econòmica i social de l’espai. A través d’aquests casos pràctics, el taller ha permès una aproximació real al model de gestió desenvolupat a l’Alta Garrotxa, des del punt de vista dels diferents agents implicats.

El desenvolupament del taller ha estat possible gràcies a la implicació de famílies ramaderes de l’Alta Garrotxa, el Càmping Bassegoda, i organismes com DinàmiG i l’àrea tècnica del mateix Consorci, que han participat activament al llarg de tota la setmana. 

Skip to content