Comencem l’any publicant un article sobre les àrees naturals de la Garrotxa sensibles al turisme

Podeu consultar l’article, realitzat en col·laboració amb el  Parc Natural de la Zona Volcànica i Galanthus Associació, al Butlletí 52 d’Europarc

L’article descriu el mètode de treball utilitzat per a l’anàlisi de l’impacte de les activitats turístiques sobre els valors naturals de la Garrotxa

Aquest mes de gener s’ha publicat al Butlletí 52 d’Europarc un article en relació a la identificació realitzada en el marc de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS), de les àrees naturals de la comarca sensibles al turisme.

Aquest article descriu el mètode de treball utilitzat per part del grup de treball de la CETS vinculat a la Conservació, per a l’anàlisi de l’impacte de les activitats turístiques sobre els valors naturals de la Garrotxa.

Aquest mètode ha permès identificar, a través de mapes d’efectes acumulats, els punts més vulnerables de la comarca on es concentren un gran nombre de valors, així com activitats turístiques susceptibles de generar un impacte.

L’ús d’aquest eina, permet focalitzar els esforços tècnics on és més necessari actuar, en relació a la implantació de mesures d’ús públic i la sensibilització del visitant.

Podeu consultar l’article sencer a:

https://www.redeuroparc.org/system/files/shared/BoletinElectronico/revista52europarc.pdf

Skip to content