20 anys treballant en xarxa per a la conservació de la natura

Presentació del 9è Inventari de Custòdia del Territori de Catalunya

Aquest any 2023, celebrem 20 anys de la creació de la Xarxa per a la Conservació de la Natura. 20 anys treballant en xarxa, a través de la custòdia i el voluntariat, per un objectiu comú: posar en valor i millorar l’estat dels ecosistemes d’arreu de Catalunya, fomentant acords i col·laboracions amb els diversos col·lectius del territori. 

En motiu d’aquesta celebració, el dimarts 14 de març, d’11h a 13h, tindrà lloc a l’Institut d’Estudis Catalans, a Barcelona, una jornada de commemoració d’aquests 20 anys, i on es presentaran els resultats del 9è Inventari de Custòdia del Territori.

L’Inventari de Custòdia del Territori és el recull de les iniciatives de custòdia, tant públiques com privades, existents a Catalunya. El publiquem des de la XCN des de l’any 2003 i amb una periodicitat de 2-3 anys. La 9a edició recull un total de 796 iniciatives de custòdia actives a Catalunya, el que representa un 1,3% del territori català (41.744 ha). Any rere any, el moviment de la custòdia es va consolidant com a estratègia complementària a la conservació pública, amb una important implantació territorial a Catalunya.

Durant la jornada, presentarem els actes previstos per aquest any de celebració dels 20 anys de la XCN.

Volem celebrar aquesta fita amb tots i totes vosaltres, per això, et convidem a assistir a aquesta jornada!

Descarrega el programa

Inscriu-t’hi

Skip to content