Política de privacitat

Informació general

El lloc web www.altagarrotxa.org és propietat del Consorci de l’Alta Garrotxa amb NIF P1700039I i domicili a Ctra. Riudaura, 94 – 17800 OLOT. També pot posar-se en contacte amb el Consorci a través de l’e-mail: consorci@altagarrotxa.org

Propietat intel·lectual i ús dels continguts

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual i són propietat del Consorci de l’Alta Garrotxa o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts. Queda prohibida la reproducció, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa del Consorci.

Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), informem que les vostres dades personals són incorporades a fitxers titularitat del Consorci de l’Alta Garrotxa amb la finalitat de poder atendre adequadament les vostres peticions d’informació.

Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot adreçar-se per escrit a Consorci de l’Alta Garrotxa, Ctra. Riudaura, 94 – 17800 OLOT

Limitacions o exclusions de responsabilitat

El Consorci de l’Alta Garrotxa no es fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a llocs web o sistemes externs.

El Consorci de l’Alta Garrotxa no es fa responsable dels danys causats als usuaris per l’accés al lloc web o per la impossibilitat d’accedir-hi.